top of page

ARTDECO


ARTDECO je to pre mňa od nepamäti :)

Je to prvá profesionálna dekoratívna kozmetika, ktorú som si kúpil pred 10timi rokmi, keď som začínal s vizážistikou.

Podkladová báza pod očné tiene je pre mňa doteraz jedným z ich najlepších produktov.

Artdeco je proste istota.

Kvalita.

Tiene skvele držia aj bez spomínanej bázy, veľmi dobre sa s nimi "blenduje".

Ako jedna z mála značiek majú fixatér na rúž, ktorý spraví z každého jedného nestierateľnú verziu.

A toto je len zopár produktov.

Milujem ich limitované edície ako napríklad vyššie na foto Dita Von Teese

oficialne:

Ardeco eshop http://www.artdecoshop.cz

Pro koho tu jsme?

Internetový obchod www.artdecoshop.cz je tu pro všechny, kteří milují kosmetiku značky ARTDECO oceňují její inovaci, kvalitu a přitom dostupnou cenu. Tato německá značka byla původně určena pouze pro vizážisty, díky své kvalitě se však začala úspěšně prodávat po celém světě. Značku ARTDECO proto dnes využívají nejen celebrity, ale každý kdo ocení jedinečnou kvalitu, kreativitu a inovativnost této značky. ARTDECO proto patří mezi nejkvalitnější a nejoblíbenější značky na světě za dostupnou cenu pro každého.

Velká výhoda značky spočívá v možnosti doplnění jednotlivých částí kosmetiky, například oční stíny tak nemusíte měnit celé, ale jen barvu, která vám zrovna došla.

Proč ARTDECO od nás? Disponujeme největším a nejkomplexnějším ​sortimentem kosmetiky ARTDECO v ČR a na Slovensku. Jsme výhradním a jedinečným zástupcem této značky v Čechách a na Slovensku.

  • Více než 25 000 položek máme skladem k okamžitému výdeji. Nákup od nás můžete mít u sebe ještě dnes. A to i během víkendu.

  • Určujeme trendy a jako jedni z mála přinášíme inovace v oblasti kosmetiky.

  • Pořádáme či spolupořádáme známe akce. Můžete nás vidět při volbě Miss, na dnech Marriane, či iných významných akcích.

  • Máme odběrná místa po celé ČR i na slovensku ve značkových parfumeriích či kosmetických salónech.

  • Výdejní místo na Belgické 19, Praha 2, mezi stanicemi metra "Náměstí Míru" a "I.P. Pavlova". Kde si můžete také vyměnit odstín za ten, který vám nejvíce vyhovuje.

  • Dárek zdarma ke každé objednávce. Možnost podílet se na hodnocení spokojensoti s produkty.

  • Zboží můžete nepoškozené do 2 měsíců od zakoupení vrátit a to bez udání důvodů. Standardní eshopy mají lhůtu 14 dní, my celé 2 měsíce.

  • ​Spolupracujeme s českými i světovými celebritami.

Zaručujeme sofistikované specialní produkty pro užasnou výdrž vašeho make upu a trendové kolekce 4x do roka! Pokud nevíte, jaké odstíny jsou zrovna v módě, s trendy ARTDECO neudelate chybu – každá sezónní kolekce vznika ve spolupraci s předními make up artisty, ale také módními navrháři.

Dekorativní kosmetiku ARTDECO používají vizážisté často při foceni a natáčeni, používá se například v České televizi. Legendární systém magnetických boxů umožňuje vytvořit si vlastní paletu očních stínů nebo tvářenek. Jednoduše si vyberete přesně ty barvy, které se Vám nejlépe hodí, a umístíte je do krabičky. Když Vás přestanou bavit, prostě si stíny v krabičce přeskládáte. ARTDECO nabízí spoustu vychytávek pro zdokonalení denního make-upu. Teprve s ARTDECO podkladovými bázemi poznáte, jak má nalíčení opravdu vypadat! Báze pod řasenku, pod make-up a pod oční stíny, to jsou celosvětové bestsellery!


aktuálne
najnovšie
archív
vyhľadávanie
No tags yet.
sledujte nás
  • Facebook Basic Square
bottom of page